ویزا مهاجرت

تفاوت های گرین کارت و ویزا

گرین کارت به شما اجازه می دهد که تا وقتی که مرتکب عملی نشده اید که منجر به ابطال گرین کارتتان شود به صورت نامحدود در آمریکا بمانید. افرادی که گرین کارت دارند بسته به شرایطشان می توانند بعد از 3 تا 5 سال درخواست شهروندی آمریکا را بدهند. آن ها می توانند به صورت قانونی در آمریکا کار کنند و از بیشتر امکانات یک شهروند آمریکایی لذت ببرند. یک تفاوت مهم بین شهروند آمریکایی و دارنده ی گرین کارت آمریکا در حق رای است. کسانی که گرین کارت دارند برخلاف شهروندان آمریکایی اجازه ی رای دادن ندارند.

کسانی که ویزای موقت آمریکا (مثل ویزای توریستی، دانشجویی، کاری و ...) را دارند، این حق را ندارند که درخواست شهروندی آمریکا را بدهند. آن ها فقط می توانند کارهایی را انجام دهند که ویزای موقتشان به آنها اجازه می دهد. به طور مثال، کسی که ویزای توریستی آمریکا را دارد حق ندارد در آمریکا کار کند.

اگر گرین کارت نداشته باشید و جزء شهروندان آمریکا هم نباشید، نمی توانید وارد آمریکا شوید مگر آن که یک ویزای موقت داشته باشید و یا جزء کشورهای مشمول لغو ویزا باشید.
 

این مطلب در تاریخ شنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۷ ارسال شده است .
تمامی حقوق مادی و معنوی وب سایت محفوظ می باشد .