ویزا مهاجرت

شرایط اولیه برای مهاجرت

مهاجرت واژه ای ست که این روزها زیاد به گوش مان می خورد و حتی شاید گاهی که از دشواری های زندگی روزمره خسته شده و به آن فکر می کنیم. در ۵۰ سال اخیر در جهان، شمار مهاجران افزایش یافته و روز به روز هم بیشتر می شود.
با افزایش درخواست برای مهاجرت، شرایط پذیرش کشورها نیز دشوارتر شده و این مسیر روز به روز پیچیده می شود. در اینجا شرایط اولیه برای مهاجرت ذکر شده و اگر این ویژگی ها را نداشته باشید روند مهاجرت تان بسیار دشوار و تقریبا ناممکن خواهد بود

1- پشتکار زیاد، لازمه شروع راه...
ابتدایی ترین نیازی که در مراحل مهاجرت خودنمایی می کند تصمیم راسخ است. صادقانه بگوییم اگر برای مهاجرت کردن شک دارید به هیچ عنوان در این مسیر قدم نگذارید. بنیان مهاجرت خودِ فردِ مهاجر است و همه چیز در مراتب بعدی قرار می گیرد.
ما ایرانی ها به روابط خانوادگی بسیار پایبند هستیم، بنابراین در نظر داشته باشید که با ترک وطن همه دوستان، آشنایان و خانواده‌تان را از دست خواهید داد... به موضوعاتی از این قبیل خوب فکر کنید و بدانید باید نهایت پشتکار خود را به کار بگیرید.
پیشنهاد می کنیم اگر فقط فکر مهاجرت را در سر می پرورانید این موضوع را با کسی مطرح نکنید و پس از تصمیم جدی در این رابطه، در جستجوی بهترین روش مهاجرتی برآیید تا نُقل مجلس غریبه و آشنا نشوید.
 
۲- داشتن بودجه و سرمایه کافی
همان طور که در ابتدا نیز اشاره کردیم راه و روش های مهاجرت بسیار گوناگون هستند؛ اما برای موفقیت در مهاجرت باید بودجه کافی داشته باشید. مهاجرت های تحصیلی از جمله ارزان ترین و مهاجرت های سرمایه گذاری از گران ترین روش های مهاجرت هستند. اگر بودجه کافی برای مهاجرت را ندارید؛ در جستجوی راه و روش های مهاجرتی نباشید چون سرانجام نتیجه ای جز اتلاف انرژی در بر نخواهد داشت و زمانی که بوجه کافی را جمع کنید احتمالا قوانین مهاجرتی تغییر کرده اند.
فقط روی پول های نقدتان حساب کنید و ملک و اتومبیل و... را تا زمانی که به پول نقد تبدیل نشده اند جزو بودجه حساب نکنید. در بسیاری از دیدگاه هایی که برای کارناوال ارسال می شود شاهدیم که می پرسند مهاجرت چقدر هزینه دارد؟
این سوال کاملا اشتباه است و در واقع هیچ پاسخی برای آن وجود ندارد زیرا هر نوع مهاجرت و هر مقصدی برای مهاجران هزینه های مختلفی در برخواهد داشت. در رابطه با بودجه با خودتان صادق باشید و تصور نکنید با فروش خودروهای ارزان قیمتِ وطنی یا چنین سرمایه هایی حتما می توانید مهاجرت موفقی داشته باشید. زیرا اگر قصد مشاوره با وکیل هم دارید امروزه با این پول ها نمی توان مهاجرت کرد مگر آن که قصدتان مهاجرت تحصیلی به کشورهای ارزان باشد. برای شروع روند مهاجرت دست کم، حدود ۴۰ تا ۵۰ میلیون تومان در نظر بگیرید.

  ۳- داشتن هدف مشخص
اگر قصد مهاجرت دارید باید هدف مشخصی داشته باشید؛ برای مثال قصد شما تحصیل است، یا کار و یا فقط خروج از وطن. از همان ابتدا هدفی را مشخص کنید. گفتن عباراتی مثل زندگی بهتر، آسایش، آرامش و ... کافی نیست زیرا هیچ تضمینی وجود ندارد که در کشور مقصدتان شرایط لوکس و خوبی نصیب تان شود و به عبارتی دیگر باید هدفی داشته باشید تا برای رسیدن به آن با همه سختی ها بجنگید.
 
۴- مهارت کافی
اغلب مهاجران ترجیح می دهند با پیدا کردن کار مناسب مهاجرت کنند تا به راحتی از پس هزینه های شان برآیند اما حقیقت این است که اگر هیچ مهارت خاصی ندارید، نمی توانید در مهاجرت کاری موفق شوید چون دلیلی وجود ندارد که کشورهای دیگر خواستار جذب نیروی غیر ماهر باشند و روی تبعه خارجی سرمایه گذاری کنند.
 
۵- داشتن تحصیلات کافی
برای مهاجرت باید فرد مهاجر یا قصد تحصیل در مقصد را داشته باشد یا خود از تحصیلات بالایی برخوردار باشد. امروزه دنیا جایی برای افراد بی سواد و بدون مهارت ندارد. حقیقت این است که بدون مدرک تحصیلی و مهارت کارآمد، روند مهاجرت بسیار سخت و اغلب غیر ممکن است. البته در این مورد گاهی استثنا نیز وجود دارد مثلا اگر مهاجر در یکی از رشته های هنری دارای سابقه ای بالا یا مهارت های فوق العاده باشد مدرک تحصیلی دیگر در اولویت نخواهد بود.
 
۶- اتکا به خود
افراد بسیاری به دلیل داشتن اقوام و یا دوستانی در کشورهای دیگر علاقه مند به مهاجرت به آن مقصد هستند و احساس می کنند وجود آن ها روند مهاجرت شان را بسیار آسان خواهد کرد اما حقیقت چیز دیگری ست...
وجود اقوام درجه یک در کشور مقصد امتیاز محسوب شده و روند مهاجرت شما را سهولت می بخشد؛ اما بدانید که پس از رسیدن به مقصد باید بتوانید خودتان بدون هیچ پشتوانه ای و تنها با اتکا به نفس زندگی تان را از همه لحاظ تامین کنید. در کشورهای پیشرفته جهان این روزها هزینه زندگی زیاد است و اغلب، زوج ها هر دو کار می کنند تا از پس هزینه های زندگی برآیند. بنابراین اقوام و آشنایان نمی توانند هزینه زندگی فرد مهاجر را پرداخت کنند و اگر هم این کار را انجام دهند سرانجام روزی فراخواهد رسید که از این کار دست خواهند کشید. پس اگر ایده‌ خاصی برای کسب درآمد در کشور مقصد ندارید، اقدام به مهاجرت نکنید.
 
۷- فقط راه های قانونی
هیچ وقت به مهاجرت های غیر قانونی فکر نکنید، چون با این کار دیگر نه در وطن تان جایی خواهید داشت و نه در مقصد. معایب راه های غیر قانونی بسیار زیاد هستند مانند: عدم امنیت جانی و مالی، قانون شکنی، آینده ای تاریک و... تنها مزیت این روش رسیدن به کشور مقصد است اما پس از آن چه نقشه ای دارید؟
این روزها برای ورود به کشورهای پیشرفته باید دلیل خوبی داشته باشید در غیر صورت مجرم خواهید بود و هرگز به زندگی رویایی مورد نظرتان نخواهید رسید. کارناوال رسانه ای تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران است و نمی تواند هیچ گونه راهنمایی و یا پیشنهادی به مهاجران در رابطه با روش های مهاجرتی غیر قانونی ارایه دهد پس از ابتدا در جستجوی راه های قانونی باشید.
پناهندگی هم جزو همین روش های غیر قانونی است و تنها برای یاری افرادی که حقیقتا دچار مشکلی حل نشدنی هستند تعبیه شده نه افرادی که قصد دارند بدون هیچ بودجه، مهارت و زحمتی مهاجرت کنند.
 
۸- استفاده از وکیل خوب
این موضوع که بدون وکیل هم می توان مهاجرت موفقی داشت، درست است اما برای همه صادق نیست. اگر پرونده مهاجرتی شما پیچیده باشد ممکن است حتا اگر با مشاوره وکیل هم پیش بروید باز موفق نباشید؛ پس از مشاوره با وکیل نهراسید و برای کمی صرفه جویی در هزینه ها نزد وکلای بی تجربه و ناکارآمد نروید.
پیشنهاد می کنیم از همان ابتدا مبلغی را هم برای وکلای مهاجرت در نظر داشته باشید تا روند کارتان آسان شود زیرا برخی از پرونده های پیچیده مهاجرتی بدون مراجعه به وکیل هرگز موفق نخواهند بود.
در ضمن قصد این مطلب تبلیغ و بازار گرمی برای وکیلان نیست پس اگر از دانش بالایی برخوردار هستید و پرونده سنگین و پیچیده ای هم ندارید خودتان با مراجعه به سفارت کشور مقصد، مراحل مهاجرتی تان را طی کنید.

۹- مهاجرت بدون کارت پایان خدمت
از شرایط اولیه مهاجرت داشتن سن قانونی ۱۸ سال است و برای پسران علاوه بر این موضوع، قانون گذراندن دوره سربازی نیز وجود دارد. افراد بسیاری قصد دارند که بدون داشتن کارت پایان خدمت مهاجرت کنند؛ باید قاطعانه بگوییم که وجود کارت پایان خدمت یک قانون است و راه های فرار از آن غیر قانونی و تنها در شرایطی که مهاجر وضعیت خاصی داشته باشد به او اجازه مهاجرت بدون کارت پایان خدمت داده می شود. این تبصره اغلب مربوط به روش های تحصیلی می شود و به هیچ عنوان همه گیر نیست. پس سعی کنید در روند مهاجرت همیشه قانون مند عمل کنید تا در آینده در روند رفت و آمدتان به وطن دچار مشکل نشوید زیرا هر گونه اقدام غیر قانونی در این راستا حتما در آینده مشکل ساز خواهد شد.

۱۰- اعضای خانواده را از یاد نبرید
اگر قصد مهاجرت به صورت خانوادگی یعنی با همسر، فرزند یا پدر و مادرتان را دارید باید بدانید که ویژگی های تک تک آن ها می تواند در بهبود شرایط و روند مهاجرتی شما تاثیر گذار باشد پس همه شرایط خود و اعضای خانواده‌تان را در نظر بگیرید و با مشاور یا وکیل خود در میان گذارید.

 

این مطلب در تاریخ جمعه ۲۷ مهر ۱۳۹۷ ارسال شده است .
تمامی حقوق مادی و معنوی وب سایت محفوظ می باشد .